Jgheaburi si Burlane Timisoara Bilka

Jgheaburi si Burlane Bilka

Descarca Borsura PDF

Sistem pluvial

TIN-MAN si BILKA – va pune la dispozitie o gama completa de jgheaburi, burlane si accesorii la preturi competitive din sistem jgheab bilkamateriale de calitate superioara din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare perfecta in timp.
Avand o capacitate mare de livrare, un sistem logistic rapid si relatii de colaborare cu diversi distribuitori, produsele noastre sunt disponibile pentru toti constructorii, distribuitori in sectorul invelitorilor si nu numai.
La Bilka se lucreaza pentru o imbunatatire continua a eficientei si simplicitatii. Din acest motiv tindem sa colaboram cu parteneri care ne impartasesc modul de a gandi. Astfel ne putem concentra pe mentinerea nivelului preturilor si aprovizionarea pietei cu produse superioare calitativ, in moduri cat se poate de eficiente.
BILKA – Am pornit de la idea ca produsul trebuie conceput, produs, ambalat si distribuit intr-un mod eficient in privinta costului. Dar am inteles si faptul ca personalul si sistemul automatizat trebuie sa lucreze in simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

Sistemul pluvial BILKA

Este un sistem de scurgeri complet, ideal pentru orice acoperis. Se prezinta a fi un sistem unic, foarte usor de montat, adaptabil in coltarorice climat si pentru orice obiectiv, un sistem al carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri.
Experienta acumulata dar si buna colaborare conturata cu clientii si distribuitorii societatii, sunt elementele esentiale ce au stat la baza comercializarii elementelor sistemului pluvial. capace

Materia Prima

Producerea elementelor sistemului BILKA se baseaza pe tehnologia suedeza, intrucat foloseste otelul suedez de cea mai buna calitate (0,6 mm), zincat pe ambele parti (275 g/mp) si acoperit cu Prelaq Nova (250 m). Stratul de Prelaq Nova confera produselor o suprafata de netezime deosebita, stabilitate foarte mare a culorii si o rezistenta solida la actiunea apei de ploaie si a agentilor poluanti din atmosfera.straturi prelaque
Cele opt straturi care confera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziunea fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp si singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.

culori jgheab bilka

Pentru vizualizare componente sistem click aici