Tigla metalica Timisoara Novatik

Tigla metalica Novatik

Descarca Borsura PDF

12 tigla novatik timisoara4

Tigla Novatik  este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania si este produsa in concordanta cu Directiva 89/106/CEE privind apropierea actelor cu putere de lege si a actelor administrative ale statelor membre referitoare la materialele de constructii.

 

componenta tigla novatik timisoaraOtelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur. Otelul cu acoperirea Colofer® – marca inregistrata a VoestAlpine – are grosimea de 0,5mm si acoperire de ZnMg de 120gr/mp. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

Avantajele unui sistem modern

Sistemul Novatik – produs in Romania – prezinta o serie de avantaje care il recomanda atat pentru constructii noi cat si pentru renovari.

Profil distinct. Designul tiglei Novatik a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle ceramice avand totusi o forma originala. Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje:13 tigla novatik timisoara3

  • manipulare si depozitare facila
  • spatiu redus de depozitare
  • mijloace de transport de gabarit redus ( acces facil in mediu urban)
  • diminuarea pierderilor tehnologice in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa

Greutate redusa. Designul optim al tiglelor si greutatea redusa a acestora garanteaza buna functionare a acoperisului si functia de siguranta a acestuia. Daca se tine cont de acest lucru inca din stadiul de proiect, se pot realiza economii substantiale la sarpanta si la structura de rezistenta a casei.

Sistem de fixare solid. Fixarea modulelor de tigla se realizeaza  in planul acoperisului. Detaliile de montaj sunt foarte sigure si nu necesita accesorii numeroase. Sistemul de fixare in planul acoperisului si suprapunerile perfecte ale modulelor fac din acoperisul Novatik unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata.

Montaj facil. Modelul este simetric si permite suprapunerea modulelor in ambele sensuri (de la stanga la dreapta sau de la dreapta spre stanga) facilitand montajul si reducand timpul de instalare.

Program complet de accesorii

Novatik ofera un program complet de accesorii pentru acoperis. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta a acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia.

ACCESORII NOVATIK

1 modul tigla novatik timisoaraMODUL TIGLA NOVATIK

Lungime modul: 1340 mm; Lungime utila modul: 1260 mm

Latime utila modul: 370 mm;  Numar panouri / mp: 2,15 module

Panta acoperis Min 12° ;  Materie prima: Otel 0,5mm; Strat de protectie: ZnMg 120 gr/mp

Acoperire: Colofer mat rugos – 35 microni;  Greutate / mp: 5,14 kg / mp.