Tigla Gerard Timisoara cu piatra naturala

 

Tigla Gerard cu piatra naturala

Descarca Borsura PDF

logo tinman cu tel si site

LOGO GERARD

Produse de inventatorul tiglelor metalice cu acoperire de piatra, lider de piata de mai bine de 50 de ani, acoperisurile Gerard au fost testate in

 

conditii extreme de-a lungul timpului. Fie ca vorbim de cutremurele din Noua Zeelanda, de tsunami-urile din Japonia, de uraganele americane, de verile fierbinti din Australia, de iernile geroase din Siberia sau de caderile masive de zapada din cei mai inalti munti ai Europei, acoperisurile GERARD au rezistat impotriva celor mai puternice forte ale naturii.

Tin-Man , in calitate de distribuitor  al brandului Gerard in Romania, iti ofera posibilitatea de a alege un acoperis pentru o viata!

Acoperisul cu tigla metalica Gerard este un acoperis premium, cu avantaje tehnologice remarcabile ce se preteaza oricarui tip de casa indiferent de amplasarea acesteia.
Tigla metalica Gerard este destinata sa completeze proiecte arhitecturale, venind in intampinarea cerintelor cu o gama variata de profile si nu mai putin de 10 variante coloristice.
Gerard reuseste sa surprinda atat prin avantajele calitative de neegalat, precum si prin designul deosebit, inspirand caldura unui camin atemporal, menit sa adaposteasca multe generatii.

Va invitam sa descoperiti mai jos cele 6 tipuri de profile din gama tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala Gerard. Pentru orice nelamurire suntem mai mult decat bucurosi sa-ti fim aproape pentru a te indruma in alegerea unui profil de tigla Gerard potrivit stilului casei tale.

 

gerard diamant timisoara 1GERARD DIAMANT – Inspirat de unul dintre cele mai rezistente si durabile materiale cunoscute din lume.
GERARD DIAMANT nu numai ca va rezista pentru o lunga perioada de timp, protejandu-va pe dumneavoastra si generatiile viitoare, ci va va ajuta sa economisiti bani pentru ca suprafata de acoperire a unui modul cu 10% mai mare, fata de celelalte profile Gerard, reduce costurile si timpul de montaj.diamant2

Informatii tehnice:

Lungime totala: 1335 mm;

Lungime utila: 1270 mm;

Latime de acoperire: 400 mm;

Acoperire modul: 0,508 mp;
Acoperire pe mp: 1,97 module;

Greutate pe mp: 6 Kg;

Aplicabilitate la panta: min. 14°.

.

.

.

gerard heritage timisoara

GERARD HERITAGE. În țiglele Gerard Heritage se regăsesc mai mult de 50 de ani de cercetare și dezvoltare. Modulul Gerard Heritage este format prin presarea în oțel a 7 ondule orizontale. Fiecare modul este profilat așa încât să se formeze o suprapunere extrem de puternică iar interconectarea modulelor este estetică.gerard heritage timisoara 2

 Informatii tehnice:

Lungime totala: 1 320 mm;

Acoperire modul: 0,465 mp;

Greutate pe modul: 3,2 kg;

Lungime utila: 1 257 mm;

Acoperire pe mp: 2,15 module;

Greutate pe mp: 6,9 kg

Aplicabilitate la panta: min. 14°.

.

.

.

gerard clasic timisoara 1

ȚIGLELE GERARD CLASIC  arată bine, durează mai mult și sunt sigure în orice mediu. Țiglele Classic pot adăuga stil și siguranță oricărei case sau clădiri comerciale. Fiecare modul este profilat din oțel de mare calitate cu Zincalume®, având o rezistență excepțională, iar profilul tradițional este îmbunătățit cu frumusețea acoperiririi cu granule din piatră naturală.clasic 2

Informatii tehnice:

Lungime totala: 1 320 mm;

Acoperire modul: 0,465 mp;

Greutate pe modul: 3,2 kg;

Lungime utila: 1 257 mm;

Acoperire pe mp: 2,15 module;

Greutate pe mp: 6,9 kg

Aplicabilitate la panta: min. 14°.

 .

.

.

gerard milano timisoara Țiglele Gerard Milano au fost create, folosind tehnologie de ultimă oră, pentru a extinde larga noastră gamă de profile. Având aspectul atemporal al acoperișurilor mediteraneene, Gerard Milano este alegerea perfectă pentru arhitecții care se vor bucura să lucreze cu curbele fine și versatilitatea acestor module care se interconectează solid.

Curbele fine ale profilului de tigla metalica Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene pentru acoperis, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt apreciate în proiectele care incorporeaza materiale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultând în final camine pline de caracter utilizand tigla metalica de cea mai buna calitate.

milano1

Informatii tehnice:

Lungime totala: 1 330 mm

Acoperire pe modul: 0,447 mp

Greutate pe modul: 3,2 kg

Lungime utila: 1 208 mm

Acoperire pe mp: 2,24 module

Greutate pe mp: 7,16kg

Aplicabilitate la panta: min. 14°

.

.

gerard shingle timisoara

Alegeți GERARD SHINGLE  pentru acoperiș, și ați ales un acoperiș rezistent, durabil și atractiv. Alte tipuri de șindrile, precum cele din lemn, sunt sisteme de acoperiș scumpe deoarece trebuie montate peste un substrat lemnos. În plus, țiglele Gerard Shingle își păstrează aspectul atractiv, comparativ cu multe alte acoperișuri cu șindrile, datorită miezului durabil și stabil din oțel.

Ardezia, material intalnit in vestul Europei, in Franta la acoperis dar si in spatiul german (Germania, Austria) in special pentru placarea fatadelor, a inspirat profilul Gerard Shingle. Particularitatea acestui profil de tigla metelica este ca permite instalarea si pe pereti verticali, ceea ce il face ideal pentru proiecte atipice.

shingle2

 

Informatii tehnice :

Lungime totala: 1 320 mm

Acoperire pe modul: 0,465mp

Greutate pe modul: 3,2 kg

Lungime utila: 1 260 mm

Acoperire pe mp: 2,15 module

Greutate pe mp: 6,9 kg

 

.

.

gerard SHAKE timisoara 1

Gerard Shake

Coloniștii europeni care au emigrat în America în secolele XVII – XVIII au adus cu ei tradițiile engleze, olandeze, franceze și germane în acoperișuri și au recreat aceste stiluri din lemn, care se găseau din belșug. Cedrul era spart cu toporul pentru a crea șindrile. Estetica naturală a acoperișurilor cu șindrilă a fost reinventată în Gerard Shake, încorporând un montaj rapid.

Unul dintre materialele cele mai raspandite pentru acoperisurile traditionale este lemnul, iar un acoperis de sindrila are inca un stil aparte, foarte apreciat. Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul de tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake, dar cu beneficiul adus de materiale si tehnologii moderne si incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala. shake 1

Informatii tehnice:

Lungime totala: 1 310 mm

Acoperire pe modul: 0,462 mp

Greutate pe modul: 3,2 kg

Lungime utila: 1 250 mm

Acoperire pe mp: 2,15 mp

Greutate pe mp: 6,9 kg