Jgheaburi si Burlane Timisoara Zambelli

SISTEMUL ZAMBELLI

Descarca Borsura PDF

Sistemul Zambelli convinge prin maxima durabilitate si o inalta protectie impotriva coroziunii. Inovarea: Gama completa de accesorii este produsa din acelasi material de baza fie ca vorbim the otel galvanizat sau noua protectie de vopsea ”robust”.

Accesorii pentru drenarea acoperișuluisistem complet zambelli

De peste 35 de ani, numele Zambelli a fost sinonimul accesoriilor de calitate superioară de drenare a acoperișurilor, ușor de montat.

 

Accesoriile Zambelli de drenare a acoperișurilor ies în evidență datorită funcționalității, longevității și aspectului lor cu o formă perfectă. Realizate în cele mai moderne facilități de producție, toate componentele individuale se montează în doar câțiva pași ușori. Se utilizează exclusiv materiale selectate special și examinate corespunzător. Astfel, veți beneficia doar de produse standardizate, realizate conform celor mai înalte standarde de calitate, de producători de renume din Germania.

 

Sistemul nostru Galvanizat face totul mai simplu:

  • Optic, datorita unei suprafete uniforme si imaculategalvanizare
  • Calitate, datorita unui material stabil si de lunga durata
  • Precis, deoarece totul este proportionat perfect
  • Si in pret, fiind mai ieftin in comparatie cu alte materiale

 

O diferenta vizibila!

Otelul galvanizat si-a dovedit protectia durabila la coroziune si rezistenta maxima in sectorul prelucrarilor foilor de tabla. Un sistem de drenaj produs din otel galvanizat absoarbe vantul puternic si incarcarile de zapada. Mai departe, expansiunea pe lungime este mai mica in comparatie cu sistemele produse din zinc, cupru, etc.poza jgheaburi zambelli 124

 

ACOPERIREA CU VOPSEA TIP ”ROBUST”

Sistemul nostru este acum valabil in robust – noua noastra acoperire de vopsea. Numele isi tine promisiunea. Suprafata inovativa, structurala si in special dura asigura produsele de drenaj Zambelli ca sunt anti zgarieturi si anti decolorare. Astfel, intregul sistem va avea o nuanta uniforma si stralucire.

Noua acoperire cu vopsea tip ”robust” convinge datorita proprietatilor excelente:straturi vopsea zambelli

  • Rezistenta la zgarieturi > 30N conform EN13523-12:2004
  • Rezistenta UV RUV4 conform EN10169-2coturi zambelli

 

Structura acoperiri cu vopsea tip ”ROBUST”jgheaburi zambelli mai multe

–          acoperirea superioara robust (aprox 20 µm) ca si acoperire poliesterica pentru rezistenta maxima impotriva zgarieturilor
– Grund (aprox. 5 µm) pentru o imbinare perfecta si protectie anticoroziune solida
– stratul de zinc 275 g/m² sau strat de zinc-magneziu de 120 g/m² pentru o protectie anticoroziune durabila
– Otel

Conexiune în 3 puncte pentru ieșiri și coturi

Ieșirile și coturile nu au permis vreodată o montare atât de ușoară. Conexiunea în 3 puncte face posibil acest lucru.fixaj in 3 puncteconexiune in 3 puncte zambelli

Iată instrucțiunile de realizare a operațiunii: Cotul se conectează la ieșire, se fixează rapid în trei puncte și poate fi apoi îndreptat în direcția dorită, fără efort fizic. În sens invers, cotul poate fi demontat de pe ieșire, fără a produce niciun fel de daune.

Puteți beneficia de acest avantaj fără limitări, deoarece conexiunea în 3 puncte este acum o componentă standard a produselor Zambelli. Atât pentru TECU®-Cupru, cât și pentru VM-ZINC®.

Tradiție în prelucrare

Ne folosim de experiența dobândită în activitatea cotidiană de pe parcursul a zeci de ani – pentru a face produsele noastre un pic mai bune. Experiența noastră tehnică în prelucrarea metalelor reprezintă fundamentul activităților noastr. Tehnicile avansate de producție și curajul de a inova duc la obținerea unei game puternice de accesorii.

Zambelli oferă specialiștilor calitate, la un preț rezonabil.brevete

  • Asamblarea ușoară datorată stabilității dimensionale a diametrului și unghiului este garantată de procesele de fabricație brevetate.

 

  • Asamblarea rapidă este permisă de oferta inovatoare de produse cu conexiuni cu cuplare și prindere în cleme, pentru care nu s-a decernat premiul pentru Transfer de tehnologie în Bavaria de est, în 1999
  • Funcționalitate superioară datorită ratei de drenare ideale și conformității cu standardele și recomandările

100% ușor de asamblat

Asamblare rapidă, procesare ușoară și funcționare fiabilă. Zambelli lucrează la aceste cerințe specifice de mulți ani. Din acest motiv, vă informăm că oferta noastră include și o gamă de produse de drenare a acoperișului, care vă scutesc de operațiunile îndelungate și complexe de nituire și sudură.

 

Experimentați diversitatea

Amprenta individuală pentru proiectul dvs. de construcții

În privința materialelor,  Zambelli oferă cea mai largă gamă de materiale obișnuite de construcție, de la cupru la aluminiu și inox. De asemenea, Zambelli utilizează exclusiv materiale de calitate superioară, cum ar fi, de exemplu, TECU®-Cupru și VM-ZINC®. Aceasta garantează o durată de viață extinsă.

 

Culori noi

Gama de produse Zambelli nu face compromisuri. Indiferent dacă este vorba despre aplicații în unghi, de mici sau mari dimensiuni, standard sau individualizate – acolo unde alții se opresc, misiunea noastră abia începe. Produsele colorate galvanizate – culoarea în acțiune. O alternativă demnă de luat în seamă la produsele din cupru și zinc, ale căror costuri au crescut considerabil în ultimii ani.gama de culori si materiale zambelli

Pentru vizualizarea elementelor componente ale sistemului click aici