Jgheaburi si burlane Timisoara Novatik

Jgheaburi si burlane Novatik

Descarca Borsura PDF

sigla imbinataLinii de profilare moderne si performante

Liniile de profilare  reprezinta garantia ca fiecare jgheab sau burlan produs este identic atat cu cel dinaintea lui cat si cu cel care va fi produs la o data ulterioara.

Daca te vei decide sa faci o extindere in viitor, poti fi sigur ca sistemul pluvial Novatik din acel moment va fi perfect compatibil cu cel pe care il ai deja.

.utilaje Forma speciala a jgheabului

Partea din fata a jgheabului este pliata catre interior , asigurandu-se astfel colectarea unui volum mai mare de apa pe metru liniar de jgheab.

forma jgheabului

Datorita faptului ca jgheabul Novatik nu permite apei sa se reverse necontrolat peste margine, fatada casei tale va fi protejata chiar si in cazul ploilor torentiale. Sistemul Novatik ascunde astfel o functionalitate imbunatatita sub un aspect clasic.

 

Carlige de jgheab robustecarlige

Carligele de jgheab sunt realizate din platbanda de otel de 5 mm grosime, protejata cu un strat de zinc de 450 g/m².

Poti fi sigur ca odata instalat, oricat de mare ar fi cantitatea de apa ce trebuie evacuata de pe acoperis, carligele nu vor ceda iar sistemul va ramane la locul lui. Un carlig solid de jgheab reprezinta, in aceeasi masura, siguranta in plus pentru montatori.

Design special al imbinarii de jgheabpiesa imbinare

Avand mecanismul de strangere ascuns in spatele jgheabului, aspectul vizual al imbinarii de jgheab este impecabil.

De-a lungul jgheabului, linia vizuala va avea un aspect discret, continuu si nu va fi rupta de elemente inestetice. Sistemul pluvial Novatik aduce casei tale, pe langa calitatea si performantele unui produs de top, clasa si stilul unei imagini ireprosabile.

Un sistem pluvial flexibil, cu instalare rapida

 

sistemCotul gofrat se poate realiza la orice unghi intre 25° si 90°.

In functie de distanta de la streasina la fatada si lungimea elementului intermediar de burlan, poti calcula unghiul pe care trebuie sa-l aiba cotul de burlan astfel incat sa nu ai pierderi de material. Mai mult decat atat, poti opta pentru elementul intermediar cu ambele coturi, superior si inferior. Vei reduce astfel timpul si, implicit, costurile de montaj.

Garantia de 20 de ani a sistemului pluvial

 

Pentru ca tu sa stai linistit, atat ca distribuitor cat si ca beneficiar al sistemului, iti acordam o garantie de 20 de ani la sistemul pluvial, bazandu-ne pe experienta de peste 50 de ani a producatorului de materie prima.

Pentru vizualizarea elementelor componente ale sistemului click aici

culori disponibile