Folie anticondens DELTA Timisoara

delta vent n timisoara tmFolii anticondens DELTA

Descarca Borsura PDF

 

DELTA-VENT N PLUS / DELTA-VENT N – Folie anticondens

Membrana cu trei straturi, permeabila la vapori, potrivita pentru acoperisurile inclinate. Varianta Delta Vent N Plus are o margine autoadeziva.

Proprietati

Avand o semnificativa permeabilitate la vapori, Delta Vent N absoarbe cantitati considerabile de umezeala din spatiul de sub invelitoare si ii permite sa fie eliminata in siguranta. Dinspre exterior, Delta Vent N protejeaza in mod eficient termoizolatia de ploaie si zapada viscolita.

Material

Folie anticondens cu 3 straturi, pentru acoperis cu panta mare, intr-o combinatie de folii PP – patura drenanta de fibre textile.

Aplicare

Greutatea sa redusa asigura o instalare usoara. Rola poate fi desfasurata in mod rapid si curat, fara sa se deterioreze sau sa se increteasca. Extrem de rezistenta la tractiune.

Detalii tehnice

Comportare la ardere: Standard

Rezistenta la rupere: Pe lungime: approx. 220 N/5 cm; Pe latime: approx. 150 N/5 cm

Impermeabilitate: Impermeabila (DIN EN 13111)

Valoarea Sd: approx. 0.02 m

Rezistenta termica: – 40 °C and + 80 °C

Greutate:approx. 130g/m²

Greutatea rolei: approx. 9kg

Lungimea rolei: 50m;  Latimea rolei: 1.50m

.

.

delta vent s timisoara (2)

DELTA-VENT S PLUS / DELTA-VENT S – Folie anticondens

Membrana permeabila la vapori pentru acoperisuri cu panta, perfect izolate. Potrivite, de asemenea, pentru acoperisuri cu astereala. Varianta Delta Vent S Plus are integrata o margine adeziva care asigura protectie la vant.

Proprietati

Cu o mare permeabilitate la vapori (are o valoare Sd de aprox. 0,02 m) Delta Vent S / Delta Vent S Plus absoarbe umezeala remanenta de sub tigla si ii asigura o eliminare sigura.

Material

Folie anticondens pentru acoperis abrupt cu componenta din 3 straturi dintr-o combinatie de folii PP – tesatura de fibre.

Aplicare

Greutatea de aprox 150 g/m2 asigura instalarea usoara. Poate fi derulata si instalata fara sa se deformeze sau increteasca. Suprafata gri mata opreste reflexia razelor in timpul montajului.

Detalii tehnice

Comportare la ardere: Clasa de inflamabilitate B2, cf standardelor DIN 4102

Rezistenta la rupere: In lungime: approx. 260 N/5 cm; In latime: approx. 200 N/5 cm

Impermeabilitate: Impermeabila (DIN EN 13111)

Valoarea Sd :  approx. 0.02 m

Rezistenta termica: – 40 °C and + 80 °C

Greutate: approx. 150g/m²

Greutatea rolei: approx. 11 kg

Lungimea rolei:  50 m: Latimea rolei: 1.50 m

.

.

delta maxx timisoara tm

DELTA-MAXX – Folie anticondens

Un mare succes pe piata europeana a acoperisurilor. Folie anticondens pentru acoperisuri permeabila la vapori, protejeaza chiar si in conditii extreme.

Proprietati

Chiar si in conditii extreme, stratul de stocare a umiditatii de pe reversul membranei, se incarca de vapori care ulterior sunt elimitati treptat. Cu o valoare Sd de aproximativ 0,15 m, este asigurata cu certitudine dispersarea umiditatii din mediul ambient. Suprafata inferioara a geotextilului este netezita pentru o instalare mai usoara. Caroiajul in relief de pe fata superioara reprezinta un ajutor pentru taierea precisa. Pe margini, o pelicula de aproximativ 5 mm actioneaza impotriva umelelii care ar putea sa patrunda la imbinari. Calitatile acestei membrane au fost dovedite si au inspirat incredere in cei 15 de ani de cand produsul a fost lansat pe piata. Indeplineste criteriile de siguranta impuse de normele din Germania.

Material

Patura drenanta din poliesteri cu rezistenta de rupere ridicata, cu strat de acoperire din poliuretan deschis la difuziune.

Aplicare

Rezistenta mare la rupere confera maxima siguranta in cazul calcarii accidentale in afara capriorilor la acoperisurile fara astereala. Rezistenta sa deosebita, atat in lungime cat si in latime, asigura instalarea usoara si alinierile precisa fata de margini.

Date tehnice

Comportare la ardere: Clasa de inflamabilitate B1, cf DIN 4102

Rezistenta la rupere: 350 N/5 cm (35 kp/5 cm) cf DIN EN 12311

Impermeabilitate: Impermeabila (DIN EN 13111)

Valoarea Sd : approx. 0.15 m

Rezistenta termica: – 40 °C and + 80 °C

Greutate: approx. 190g/m²

Greutatea rolei: approx. 14kg

Lungimea rolei: 50m;  Latimea rolei: 1.50m

.

.

delta foxx timisoara tm

DELTA-FOXX PLUS / DELTA-FOXX – Folie anticondens

Folie anticondens permeabila la vapori pentru acoperisuri. In combinatie cu alte elemente ale sistemului Delta, indeplineste cerintele constructiei de invelitori ale standardelor germane de profil. Varianta Delta Foxx Plus are o margine adeziva care asigura protectie la vant.

 

Proprietati

La acoperisurile perfect izolate cu astereala, Delta Foxx / Delta Foxx Plus, cu o valoare Sd de aproximativ 0,02 m, absoarbe sigur umezeala remanenta. Termoizolatia ramane permanent uscata si isi poate indeplini perfect functia.

Material

Patura drenanta speciala din PE cu strat de dispersie, deschis la difuzie, impermeabil la apa.

Aplicare

Greutatea sa de de 270 g/m2 asigura instalarea usoara si precisa a membranei Delta Foxx / Delta Foxx Plus. In timpul instalarii, membrana nu se deterioreaza sau increteste. Membrana rezistenta la tractiune nu prezinta riscul deteriorarii daca este accidental calcata in timpul montajului. Stratul inferior nu se deterioreaza la contactul cu astereala. Delta Foxx / Delta Foxx Plus poate fi usor aliniata si desfasurata de pe rola, ceea ce asigura o instalare usoara si reduce costurile de montaj. Acoperirea mata impiedica reflexia deranjanta a luminii in timpul instalarii, chiar si in zilele in care lumina soarelui este deosebit de puternica.

Detalii tehnice

Comportare la ardere: Clasa de inflamabilitate B2 cf DIN 4102

Rezistenta la rupere: approx. 300 N/5 cm

Impermeabilitate: Impermeabila (DIN EN 13111)

Valoarea Sd : approx. 0.02 m

Rezistenta termica:  – 40 °C and + 80 °C

Greutate:  approx. 270g/m²

Greutatea rolei: approx. 20 kg

Lungimea rolei:  50 m;  Latimea rolei: 1.50 m

.

.

delta reflex timisoara ym

DELTA-REFLEX PLUS / DELTA-REFLEX – Bariera de vapori

O bariera de aer si vapori cu patru straturi care contribuie la economisirea energiei. Varianta Delta Reflexx Plus are o margine autoadeziva pentru o instalare usoara si etansa.

Proprietati

DELTA-REFLEX PLUS / DELTA-REFLEX are o valoare Sd mai mare de 150 m. Confera protectie termica de pana la 10% si pana la 30% protectie fata de campurile electromagnetice. Reflexie termica: 50%, permeabilitate la aer si vapori: 100%. Rezistenta la rupere: 450 N/5 cm, clasa de inflamabilitate: B1.

Material

Bariera de vapori impermeabila alcatuita dintr-un strat de aluminiu rezistent la coroziune, fixat etans intre un film transparent de poliester si un film ranforsat de polietilenta.

Aplicare

Designul si compozitia materialului fac din membrana Delta Reflexx un produs foarte flexibil, usor de instalat.

Rezistenta mare la rupere (approx. 450 N/5 cm) impiedica deteriorarile in timpul montajului. Flexibilitatea materialului asigura instalarea rapida, chiar in locuri dificile.

 

Detalii tehnice

Comportare la ardere: Clasa de inflamabilitate B1, cf. DIN 4102 (Check mark Z-PA-III/2.1268)

Rezistenta la rupere: approx. 450 N/5 cm, potrivit standardului DIN 53 354, in ambele directii

Sd : Over 150 m

Rezistenta termica: – 40 °C and + 80 °C

Greutate: approx. 180g/m²

Greutatea rolei: approx. 13.5kg

Lungimea rolei: 25m / 50m

Latimea rolei: 3m / 1.50m