De ce as alege Gerard?

Momentul in care iti alegi acoperisul este unul dificil si stii foarte bine asta. Te uiti in jurul tau si vezi acoperisuri rotunde, plate, abrupte, rosii, maro, verzi.

Te interesezi si afli ca unele sunt de beton, altele ceramice. Bineinteles ca afli si de tigla metalica. Deja optiunile iti depasesc cunostintele generale referitoare la un acoperis despre care tu stiai doar ca e acolo sa nu te ploua. Si eventual sa fie si frumos.

Daca te afli in acest punct lasa-ma sa te ajut.
Tigla metalica cu acoperire de piatra

Acoperis tigla GERARD Shake casa

Lasa-ma sa-ti prezint Gerard. E mai mult decat o tigla metalica. Desi suportul de baza este din otel, diferentele fata de tiglele metalice pe care e posibil sa le cunosti abia acum incep sa apara. Si sunt multe.

La tigla metalica Gerard, otelul este acoperit pe ambele fete cu un strat de Zincalume (un aliaj de aluminiu si zinc). Acest aliaj face ca rezistenta la coroziune sa fie de 8 ori mai mare decat un acoperis din tabla galvanizata.

Avantajul de a avea o invelitoare usoara este acela ca fundatia casei tala va suporta mult mai bine greutatea de deasupra. Si cu aproximativ 7 kg/m² Gerard este o invelitoare usoara. Asta mai inseamna ca poti folosi Gerard atat la case noi, cat si la renovari sau restaurari, unde de multe ori tocmai avantajul de a fi usoara face sa fie ales in detrimentul celor traditionale, grele. comparatie-acoperisuri

Atentie, sa nu cazi in capcana ca daca e usoara il zboara vantul.

Comparatie acoperisuriPrinderea este una unica, printr-un sistem de cuie ce se prind in planul acoperisului si nu perpendicular pe acesta. Acest detaliu foarte important face ca la vanturi puternice, sistemul Gerard sa se fixeze si mai bine de structura de prindere.

De altfel, niciodata, nici un vant, fie el chiar si taifun, nu a smuls un acoperis Gerard, oriunde a fost acesta instalat in lume, iar Gerard a fost montat pe mai mult de un milion de acoperisuri, din peste 80 de tari.

 

Sursa :http: www despreacoperisuri ro

Tigla metalica lucioasa sau mata;Tigla Bilka; Tigla ceramica Tondach; Tigla metalica in module mici prepainted sau postpainted; Tigla metalica acoperita cu piatra naturala; Tigla Decra ; Tigla Gerard ; Tigla Novatik; Tabla prefaltuita; Ferestre de mansarda; Jgheaburi si burlane : Zincate; Prevopsite; Cupru; Titan-Zink; Tabla cutata; Panouri sandwich; Profile tabla la comanda; Jgheaburi Zambelli; Jgheaburi Novatik; Jgheaburi Bilka; Ferestre de mansarda Fakro; Folie Delta Dorken